Steinerpedagogista opettajankoulutusta ja taidekoulutusta

Tule opiskelemaan steinerpedagogikkaa

Kiitos kaikille hakemuksensa lähettäneille! Olemme yhteydessä haastatteluajan sopimisesta! Päätös opiskelijavalinnasta tehdään viimeistään 16.6.
Lisähaku on auki 15.4. – 12.8. HUOM! Mikäli haet luokanopettaja- tai varhaiskasvatuskoulutukseen,  ennakkotehtävän palautus on viimeistään 12.8., mutta voit palauttaa tehtävän myös aiemmin. Haastattelemme hakijoita kesäkuulle asti.

Eurytmian aineenopettajan koulutukseen haku jatkuu.

Päätoimiset opinnot:

• Yleisopinnot 60 op
  • Steinerpedagoginen varhaiskasvattaja ja esiopettaja 240 op
  • Steinerkoulun luokanopettaja 180+120 op
  • Eurytmian aineenopettaja 240 op
  • Puhe- ja draamataidepedagogi 240 op
  • Kuvataideopinnot 2. - 5. vuosi, jatko-opinnot 180-300 op (60-180 op suorittaneille)

Sivutoimiset opinnot:

• Yleisopinnot työn ohessa 60 op
  • Steinerpedagoginen varhaiskasvattaja ja esiopettaja työn ohessa 240 op (monimuoto)
  • Perehtyneisyys steinerpedagogiseen varhaiskasvatukseen työn ohessa 60 op
  • Steinerpedagogiikan perus- ja aineopintoja työn ohessa 12- 60 op (monimuoto)
  • Steinerpedagogiikan perehtyneisyysopinnot aineenopettajille työn ohessa 12 op
  • Eurytmian aineenopettajan pedagoginen täydennyskoulutus työn ohessa 60 op

Mitä tarkoittaa tulevaisuuden opettajuus?

Elävä korkeakoulu -julkaisu juhlistaa 40-vuotiasta Snellman-korkeakoulua suuntaamalla katseen kohti tulevaisuuden kasvatusviisautta.