Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Helsingissä 13.6.2022:

Tämä on Snellman-korkeakoulun ja henkilötietolain (10 ja 24 §) EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste, jossa kerromme Snellman-korkeakoulun asiakkaiden henkilötietojen käsittelystä.
Tämä tietosuojaseloste kuvaa mitä tietoja keräämme asiakkaistamme, mihin tarkoitukseen käytämme tietoja ja kuinka suojaamme kerättyjä tietoja. Huomioithan että ostotilanteessa ja/tai tilaamalla mahdollisen uutiskirjeemme annatte suostumuksen tietojen tallennukseen.

Yhteystietojen antaminen on pakollista lähettäessäsi yhteydenottopyynnön tai tekemällä hakemuksen Snellman-korkeakoulun sivujen kautta.

Pidätämme oikeudet tietosuojaselosteen muutoksiin ja päivittämiseen.

1. Rekisterinpitäjä
Snellman-korkeakoulun kannatusyhdistys ry. (0370501-4)
OsoiteTaidetalo
Puuskakuja 14, 00850 Helsinki
Postiosoite Puuskakuja 14, 00850 Helsinki
email info@s-k.fi
puh. 09 6211 060

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Nimi Jaana Kylli
Yritys Snellman-korkeakoulun kannatusyhdistys ry.
email jaana.kylli@s-k.fi
puh. 09 6211 060

3. Rekisterin nimi
Snellman-korkeakoulun asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen verkkosivuilla, analytiikan tekemiseen ja väärinkäytösten estämiseen. Tietoja käytetään myös Snellman-korkeakoulun toiminnasta tiedottamiseen, mikäli asiakas on sen sallinut. Asiakkaalla on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja: asiakkaan tai yrityksen/organisaation nimi, yrityksen y-tunnus, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, hakutiedot ja tiedot markkinoinnin luvista. Henkilötunnus asiakkaan tunnistamiseksi tarvitaan tietyissä tapauksissa.
Tilatessasi uutiskirjeen tai vastatessasi asiakaskyselyihimme keräämme rekisteriin seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, kieli.
Lisäksi keräämme verkkosivuston käytöstä havainnoituja ja analytiikan avulla johdettuja tietoja kuten selaustiedot ja päätelaiteen tunnistetiedot (kts. tarkemmin alla kohta “Evästeiden käyttö”).

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Tietojen lähde on pääasiallisesti käyttäjä itse. Tiedot saadaan asiakkaalta itseltään lomakkeiden kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Pyrimme kertomaan mitkä tiedot ovat pakollisia sopimuksen tekemistä varten ja mitkä voit antaa vapaaehtoisesti.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitamiseen. Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille, esimerkiksi analytiikan tekemistä varten analytiikka- ja tilastointikumppanille. Tietoja voidaan luovuttaa myös viranomaisille lain edellyttämällä tavalla.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Tietojen säilytys
Snellman-korkeakoulu säilyttää asiakastietoja toistaiseksi asiakassuhteen säilymisen ajan. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa rekisteristä. Toimitetun tilauksen osalta tilaus-, maksu- ja laskutustietojen säilytysvelvoite määräytyy kuitenkin kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

10. Evästeiden käyttö
Käytämme evästeitä (“cookies”) ja muita vastaavia tekniikoita. Evästeiden avulla kerätään tietoa kävijäliikenteestä ja parannetaan palvelun käyttökokemusta käyttäjän tietokoneella. Evästeillä ja muilla tunnisteilla on määritetty voimassaoloaika, jonka jälkeen selain poistaa tunnisteen.
Keräämme evästeiden avulla kävijätietoja analytiikka- ja personointitarkoituksiin kolmansien osapuolten kanssa. Käytetty tieto on anonymisoitua. Hyödymme sivustoomme liittyvässä analytiikassa Google Analyticsia. Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä.

11. Rekisterin suojauksen perusteet ja turvatoimet
Asiakasrekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Asiakastiedot kerätään suojattuun sähköiseen tietokantaan, jonne kirjautuminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnuksen asiakasrekisteriin voi myöntää vain sen pääkäyttäjä, joka määrittää myös rekisterin käyttöoikeustason käyttäjille.
Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja käsittelee vain Snellman-korkeakoulun henkilökunta, joiden toimenkuvaan se kuuluu ja joita sitoo salassapitovelvollisuus. Asiakastietoja säilytetään sähköisesti ja turhat paperitulosteet tuhotaan asianmukaisesti.

12. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Asiakas voi pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoista, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Tietoja voi pyytää ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa tai muokkausta. Asiakkaalla on lisäksi oikeus kieltää tietojensa käsittely markkinointia varten. Tietojen käsittelyn rajoitusta koskeva pyyntö tulee esittää sähköpostitse rekisterin yhteyshenkilölle.

Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista kuten kirjanpitoa koskevien vastuiden toteutumiseksi tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

13. Yhteydenotto
Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: info@s-k.fi ja tarvittaessa puh. 09 6211 060

Uutiskirje

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.