The Significance of Spiritual Values in Contemporary Education and Reasearch

/ New Wave Research Colloquium 6.10.2017 Snellman College

See the program here: Colloquium 2017

Video playlist here here

 

 

NORENSE ( Nordic Research Network for Steiner Education)
|

NORENSE ( Nordic Research Network for Steiner Education) kutsuu tohtoriopinnoista kiinnostuneet tapaamiseen 27.11.2017 Osloon! Tapaamisessa voi verkostoitua ja kuulla pohjoismaisesta tutkimusyhteistyöstä ja sen rahoitusmahdollisuuksista. Ohjelman ja lisätietoja löydät tästä.

Vieraiden kielten opetus steinerkoulussa 10.-11.11.2017
|

Viikonloppukurssi 10.-11.11. 2017 Kokeneet kielten opettajat johdattavat steinerkoulun vieraiden kielten opetuksen teoriaan ja käytäntöön. Vieraiden kielten opetus steinerkoulussa-viikonloppu on osa Snellman-korkeakoulun järjestämää Perehtyneisyys steinerpedagogiikkaan-koulutusta (15 op tai 60 op), joka toteutetaan viikonloppuisin työn ohessa. Kurssille osallistuvia kielten opettajia pyydetään ottamaan … Lue lisää

New Wave Research Colloquium 2017
|

The Significance of Spiritual Values in Contemporary Education and Research New Wave Research Colloquium 6.10.2017 Video playlist  here.

Horisontaalinen johtaminen -Johtamisen erikoisammattitutkinto
|

18.9.2017 alkava koulutus Tukea johtamistyöhön ja siinä kehittymiseen. OMNIA järjestää yhteistyössä IMOn ja Snellman-korkeakoulun kanssa Johtamisen erikoisammattitutkintoon johtavan koulutuksen. Koulutus on suunnattu steinerkouluille ja -päiväkodeille. Katso tarkemmat tiedot kohderyhmästä, ohjelmasta ja hausta tästä.     

Perehtyneisyys steinerpedagogiikkaan 15 op
|

Steinerpedagogiset yleisopinnot – työn ohella järjestää Aineenopettaja tai peruskoulu luokanopettaja, tervetuloa perehtymään steinerpedagogiikkaan ! – opinnot toteutetaan viikonloppuopintoina – opinnot räätälöity aineopettajille ja peruskoulun luokanopettajille – osallistua voi joko koko perehtyneisyyskoulutukseen 15 op tai yksittäisiin viikonloppuihin – opinnot suoritetaan HOPS-opintoina … Lue lisää