Lisähaku syksyllä alkaviin opintoihin on avattu. Hakemukset tulee toimittaa 23.8.2017 mennessä. Haastattelukutsuja lähetetään elokuun alusta lähtien. Haastattelut alkavat 14.8.

 

 

 

Kuvataideopintojen syksyn valintakurssi
|

Kuvataideopintojen 1.vuodelle järjestetään syksyn haussa valintakurssi 4.9.-8.9.2017,  opintovuoden ensimmäisellä viikolla.    

Horisontaalinen johtaminen -Johtamisen erikoisammattitutkinto
|

18.9.2017 alkava koulutus Tukea johtamistyöhön ja siinä kehittymiseen. OMNIA järjestää yhteistyössä IMOn ja Snellman-korkeakoulun kanssa Johtamisen erikoisammattitutkintoon johtavan koulutuksen. Koulutus on suunnattu steinerkouluille ja -päiväkodeille. Katso tarkemmat tiedot kohderyhmästä, ohjelmasta ja hausta tästä.     

Perehtyneisyys steinerpedagogiikkaan 15 op
|

Steinerpedagogiset yleisopinnot – työn ohella järjestää Aineenopettaja tai peruskoulu luokanopettaja, tervetuloa perehtymään steinerpedagogiikkaan ! – opinnot toteutetaan viikonloppuopintoina – opinnot räätälöity aineopettajille ja peruskoulun luokanopettajille – osallistua voi joko koko perehtyneisyyskoulutukseen 15 op tai yksittäisiin viikonloppuihin – opinnot suoritetaan HOPS-opintoina … Lue lisää