Opiskelijalle

Snellman-korkeakoulun ylioppilaskunta ry (SKY)

Snellman-korkeakoulun ylioppilaskunta SKY on Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) sekä Suomen opettajaksi opiskelevien liiton (SOOL) jäsen.

Osallistuminen korkeakoulun hallintoon

Ylioppilaskunnan puheenjohtaja edustaa opiskelijoita Snellman-korkeakoulun kannatusyhdistyksen hallituksen kokouksissa.

Ylioppilaskuntaan liittyminen

Jäseneksi voi liittyä Snellman-korkeakoulussa päätoimisesti opiskeleva henkilö, joka on opintomaksun maksamalla kirjautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi sekä maksanut SKY:n hallituksen vuosittain määrittelemän jäsenmaksun. SKYn jäsenenä opiskelija on oikeutettu Suomen ylioppilaskuntien liiton opiskelijakorttiin, jolla saa alennuksia mm. VR:ltä, HSL:tä sekä Matkahuollosta.

SKYn hallitus

Snellman-korkeakoulun ylioppilaskunnan hallitus huolehtii opiskelijoiden hyvinvoinnista, järjestää tapahtumia ja toimii eri hallintoelimien välisenä vuoropuhelun ja yhteistyön foorumina. Hallitus on vuosittain vaihtuva.

Hanna Oikarinen pj.sky@s-k.fi

Varapuheenjohtaja + linja- ja kahvilavastaava

Riina Kylli  varapj.sky@s-k.fi

linjat.sky@s-k.fi

Sihteeri

Diego Salvador sihteeri.sky@s-k.fi

Rahastonhoitaja

Nea Purola  rahastonhoitaja-sky@s-k.fi

Some ja viestintävastaava

Polina Belov    viestinta.sky@s-k.fi

Sosiaalipoliittinen vastaava

Sara Virta sopo.sky@s-k.fi

Koulutuspoliittinen vastaava

Iina Kivelä kopo.sky@s-k.fi

Snellman-korkeakoulun ylioppilaskunta / SOOL

Uutiskirje

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.