Lyhytkurssi

The Future of Waldorf Education - Steinerkoulujen aineenopettajapäivät

Milloin: PE 26.8.2022
Missä: Snellman-korkeakoulu, Puuskakuja 14, 00850 Helsinki
Kenelle: Aineenopettajapäivien kohderyhmänä ovat luokkia 8 – lukio opettavat aineenopettajat ja kaikkien koulujen rehtorit ja vararehtorit.

ILMOITTAUDU TO 18.8. MENNESSÄ TÄSTÄ LINKISTÄ!!!

Hinta:
Opettajat: 55e/osallistuja (sisältää ruokailun koko päivältä)
Snellman-korkeakoulun opiskelijat: 30e (sisältää ruokailun) / 20e (sisältää ruokailun ilman illanviettoa) / 0e (ilman ruokailuja)

Klo 9 Aamukahvi Taidetalolla

Klo 9:30-11 Martyn Rawson (Taidetalo: Sali): How to implement Steiner pedagogy in a situation where most students come to upper secondary school from other schools, not from a Steiner school and when you can’t build on the foundation of the class teacher-years.

11:15-12:30 Työryhmät (Taidetalo ja Salvia)

12:30-13:30 Lounas ja kahvi (Salvia)

13:30-15:00 Martyn Rawson (Taidetalo: Sali): The Future of Waldorf Education – curriculum development

15:15-16:30 Työryhmät / Rehtorikokous

17 – Illanvietto ja iltapala (Salvia / rantasauna)

YHTEISÖLLISYYTTÄ JA HENKISTÄ KASVUA

”Yleisopintovuosi on avannut minulle uuden näkökulman maailmaan. Pysähtyminen rauhassa eri ilmiöiden äärelle on saanut minut havainnoimaan ympäristöä päivittäin uusin silmin, ymmärtämään pientenkin yksityiskohtien merkityksen ja tuntemaan sisäistä rauhaa ja kiitollisuutta.”

Teoria- ja taideaineiden integroituminen kokonaisuudeksi kehittää yhteyden luomista todellisuuteen. Erilaisten perusilmiöiden, värien, muotojen, sävelten, äänen ja liikkeen tutkiminen taidejaksoilla herättää aktiivista, aistivaa osallisuutta. Yhteisöllisyys, omien ajatusten ja kokemusten sanallistaminen ja niiden jakaminen sekä muiden kuuntelu ryhmässä ovat tärkeä osa oppimisprosessia.

Henkisen kasvun vuosi!

MITÄ OPINTOJEN JÄLKEEN

Yleisopintovuoden jälkeen opiskelija voi hakea opiskelemaan Snellman-korkeakoulun muihin koulutusohjelmiin. Yleisopintovuosi on steinerpedagogisen varhaiskasvattaja- ja luokanopettajaopintojen ensimmäinen opintovuosi.

Uutiskirje

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.