Koulutusohjelmat

Steinerkoulun 4. ja 5. luokka, kuinka steinerkoulun opetussisällöt ja metodit vastaavat 10-11 -vuotiaan kehitysvaiheeseen

STEINERKOULUN 4. JA 5. LUOKKA, KUINKA STEINERKOULUNOPETUSSISÄLLÖT JA METODIT VASTAAVAT 10-11-VUOTIAAN KEHITYSVAIHEESEEN

Kurssilla tutustutaan 10-11-vuotiaaseen lapseen, hänen kehitysvaiheeseensa ja tässä iässä kehittyviin kykyihin. Luodaan myös kaarta edellisestä kasvuvaiheesta näiden luokka-asteiden läpi kohti tulevaa. Käsitellään ko. ikävaiheen keskeiset steinerpedagogiset metodit ja niiden perusteet. Tutustutaan steinerkoulun opetussuunnitelmaan 4.-5. luokalla sekä luodaan ymmärrystä 10-11-vuotiaan kehitysvaiheen vaatimusten ja opetussuunnitelman välillä. Toteutustapa on keskustelevat luennot, itsenäiset harjoitukset sekä ryhmä- ja parityöskentely. Kurssilla tarvitaan iso valkosivuinen vihko, puuvärit ja vahaliidut.

Missä: Snellman-korkeakoulu, Puuskakuja 14, 00850 HELSINKI

Kenelle: Opettajaopiskelijoille, koulunkäynnin ohjaajille, steinerpedgogiikasta kiinnostuneille

Milloin: vko 3 ma 16.1.2023 – pe 20.1.2023 ma ja pe klo 9-12.30, ti-to klo 9-10.30

Hinta: 280e

Kurssin opettaja: Päivi Kallius

Uutiskirje

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.