Koulutusohjelmat

Kirjoittamaan ja lukemaan opettaminen steinerkoulussa – äidinkielen ja kirjallisuuden opetus ja muotopiirustus 1.-2. luokalla (3 op)

Kirjoittamaan ja lukemaan opettaminen steinerkoulussa - äidinkielen ja kirjallisuuden opetus ja muotopiirustus 1.-2. luokalla (3 op)

Tervetuloa avoimen Snellman-korkeakoulun kurssille, jossa pureudutaan alkuopetuksen maailmaan lukemaan ja kirjoittamaan opetuksen näkökulmasta. Kurssin aikana opiskelija ymmärtää lukemaan ja kirjoittamaan opettamisen merkityksen koko äidinkielen ja kirjallisuuden oppimisen osuudessa; tunnistaa vokaalien ja konsonanttien laatuja sekä oppii, miten äännelaadut muunnetaan mielikuvaopetukseksi; oppii luomaan lukutaidon syntymiselle opetusprosesseja; ymmärtää lukemaan ja kirjoittamaan opettamisen osana oppilasryhmän sosiaalisen vuorovaikutustaidon kehittymistä. Keskeisimpiin sisältöihin kuuluu lukemaan ja kirjoittamaan opettamisen didaktiikka ja metodiikka sekä mm. kirjoittaminen eri luokka-asteilla. Toteutustapa on keskustelevat luennot, harjoitukset, ryhmätyöt sekä liike-äänne-harjoitukset.

Missä: Snellman-korkeakoulu, Puuskakuja 14, 00850 HELSINKI

Kenelle: Opettajaopiskelijoille, koulunkäynnin ohjaajille, steinerpedagogisesta lähestymistavasta kiinnostuneille luokanopettajille ja kaikille äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksesta kiinnostuneille kasvattajille.

Milloin:
• Alkuopetuksen 1. luokka: ma 24.10. – ke 26.10. klo 9 – 15
• Alkuopetuksen 2. luokka: ma 31.10. – to 3.11. klo 11 – 12:30; pe 4.11. klo 9 – 10:30

Hinta: 150e

Seuraa somessa

@steineropeopinnot

Uutiskirje

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.