Koulutusohjelmat

Perehtyneisyyskoulutus: Steinerpedagoginen ihmiskäsitys, kieltenopetus steinerkoulussa ja opetus 2. luokalla (3 op)

Tervetuloa avoimen Snellman-korkeakoulun viikonloppukurssille, jonka aikana käsitellään ihmiskäsitystä steinerpedagogiikan taustalla sekä kielten opetuksen käytäntöjä yläkoulussa ja lukiossa. Steinerkoulun opetusmetodien ja kokonaisvaltaisen kasvatusajattelun ymmärtämiseksi tutustutaan myös opetukseen 2. luokalla, säveleurytmiaan ja muotopiirustukseen. Lopuksi annetaan kotitehtävä opettajien yhteiseen työskentelyyn. Ohjelma koostuu luennoista, keskusteluista ja toiminnallisista tuokioista.

Missä: Snellman-korkeakoulu, Puuskakuja 14, 00850 HELSINKI

Kenelle: Steinerpedagogisesta lähestymistavasta kiinnostuneille aineenopettajille

Milloin:
• Pe 4.11. 2022 klo 16.30-20.30

• La 5.11. 2022 klo 9.15-16.00

Hinta: 150e

Kurssin opettaja:

Viikonlopun opettajat:

Andrea Brandao, FM, BA, Språklärare i Rudolf Steiner-skolan i Helsingfors

Päivi Kallius, steinerkoulun luokanopettaja, opintosihteeri Snellman-korkeakoulu luokanopettajaopinnot

Markku Niinivirta, FT ja steinerkoulun luokanopettaja, vararehtori Snellman-korkeakoulu

Anneli Soila, steinerkoulun luokanopettaja, erityisopettaja Espoon Steinerkoulu

Pirjo Vahviala, KM, eurytmian opettaja, opintosihteeri Snellman-korkeakoulu opinnot työn ohessa

Seuraa somessa

@steineropeopinnot

Uutiskirje

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.