Hakeminen opintoihin

Hae koulutusohjelmiin lähettämällä sähköinen hakemus määräaikaan mennessä. Hakemuksesta tulee henkilötietojen ja lyhyen elämäkerran lisäksi ilmetä aiemmat opinnot ja työkokemus sekä perustelut koulutukseen hakemiselle. Hakemuksessa tulee ilmoittaa joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite yhteydenottoa ja haastatteluajan varaamista varten, vaikka sitä ei ole ilmoitettu pakolliseksi.

Hakijat kutsutaan hakemusten perusteella henkilökohtaiseen haastatteluun. Todistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Huom. Luokanopettajakoulutukseen suoraan hakeville on ennakkotehtävä. Vuoden 2022 luokanopettajahaun ennakkotehtävän löydät tästä.

Myös puhe- ja draamataideopintoihin on ennakkotehtävät, jotka lähetetään hakijoille hakuajan päätyttyä. Ennakkotehtävät esitetään valintakurssilla kesäkuun alussa.

Kuvataideopintojen 1.vuodelle ei ole hakua keväällä 2022,  mutta 1.vuoden suorittaneet voivat hakea kuvataidepedagogin (2.-3.vuodet, yht.180 op ) tai steinerpedagogisen kuvataiteen aineenopettajan (2.-5.vuodet, yht.300 op) koulutuksiin.

Korkeakoulun toimistosta vastataan kaikkiin opiskeluun liittyviin kysymyksiin klo 9 - 15 (puh. 09-6211 060). Toimisto on suljettu viikolla 42 sekä viikolla 8 ja kesäaikana juhannuksesta heinäkuun loppuun.