Ylioppilaskuntaan liittyminen

Jäseneksi voi liittyä jokainen Snellman-korkeakoulussa opiskeleva henkilö. Snellman-korkeakoulun opiskelijoita ovat ne, jotka maksamalla opintomaksun ovat kirjautuneet läsnäoleviksi opiskelijoiksi.

Suomen ylioppilaskuntien liiton opiskelijakortin saaminen edellyttää, että opiskelija

- on hyväksytty Snellman-korkeakoulun opiskelijaksi (päätoiminen opiskelu, työn ohella opiskelu, hops)
- on maksanut opintomaksun
- on kirjautunut läsnä olevaksi opiskelijaksi
- on maksanut SKY:n hallituksen vuosittain määrittelemän jäsenmaksun

SYL, SOOL ja opintososiaaliset etuudet

SKY on Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) sekä Suomen opettajaksi opiskelevien liiton (SOOL) jäsen.
SKY:n jäsen on oikeutettu valtakunnalliseen opiskelijakorttiin, jolla saa alennuksia mm.VR:ltä ja Matkahuollosta.

Osallistuminen korkeakoulun hallintoon

Snellman-korkeakoulun opiskelijoilla on keskeinen asema korkeakoulun hallinnossa ja oppilaitoksen kehittämisessä. Ylioppilaskunnalla on edustaja ja tällä varamies korkeakoulun johtokunnassa (yhteistyöryhmä). Yhteistyöryhmä vastaa korkeakoulun yleisestä hallinnosta ja toimii eri hallintoelimien välisenä vuoropuhelun ja yhteistyön foorumina.

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar