Ratkaisuja haastaviin kasvatustilanteisiin

posted in: Ajankohtaista, Tapahtumat | 0

Perjantaina 15.3. klo 9.00-12.30

KT, kasvatuskonsultti Liisa Ahonen tarjoaa käytännönläheistä tietoa ja ohjeita, kuinka haastaviin kasvatustilanteisiin voidaan tarttua päiväkodin arjessa. Lapsen yksilöllinen ja lämmin tukeminen ei suinkaan ole pois muilta lapsilta eikä lisää aikuisen työtaakkaa. Päinvastoin tilanteet ratkeavat helpommin ja nopeammin, kun aikuinen sitoutuu vuorovaikutukseen lapsen kanssa, kuuntelee tätä ja osoittaa antavansa tukea.

Koulutuksen teoreettisessa pohjassa käsitellään lasten sosiaalis-emotionaalista kehitystä ja sen tukemista sekä kasvattajien vuorovaikutuksellista ja pedagogista toimintaa lapsiryhmissä. Koulutusta elävöittävät käytännönläheiset esimerkit, joiden avulla lapsiryhmän arki tulee luonnolliseksi osaksi koulutusta. Varhaiskasvatuksen ammattilaiset saavat runsaasti arkeen sovellettavia työkaluja, jotka vähentävät työn kuormittavuutta.
Koulutuksen hinta: 60€
Luomukasvislounas, edellyttää ilmoittautumista: 10€