Salviassa ruokaillaan korkeimmalla luomuportaalla

Snellman-korkeakoulu tarjoaa opiskelijoillensa mahdollisuuden päivittäiseen lämpimään, biodynaamisista tai luomutuotteista valmistettuun laadukkaaseen ja monipuoliseen kasvisateriaan. Lounas koostuu runsaista salaateista ja leivästä sekä taidokkaasti ja ammattitaidolla valmistetusta maukkaasta lämminateria-osasta.

Snellman-korkeakoulun Salvia-ruokala kuuluu Ekocentrian "Portaat luomuun"-valmennusohjelmaan ja on edennyt TÄHTI-tasolle eli korkeimmalle luomuporrastasolle.

Ammattitaidolla, suurella sydämellä (ja isolla kauhalla) valmistaa Leena maukkaat ja ravitsevat päivittäiset lounaat, joita ilman eivät Snellman-korkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta jaksaisi täyttä opiskelu- ja työpäivää ruokailupaikkaköyhässä Jollaksessa. Lämmin luomuateria on monelle opiskelijalle se "oikea" päivittäinen ateria.

"Hyvää luonnolle - hyvää sinulle"