Syksyllä 2018 alkaviin opintoihin haetaan alla olevalla lomakkeella

Haku on auki seuraaviin opintoihin:
- Yleisopinnot / steinerpedadagogiikan perusopinnot 60op, kesto 1 vuosi
- Steinerpedagogiset yleisopinnot / perusopinnot työn ohella 60op, kesto 2 vuotta
- Steinerpäiväkodin varhaiskasvattajan tutkinto 240op, kesto yleisopinnot 1v+3 vuotta
- Steinerkoulun luokanopettajan tutkinto 300op, kesto yleisopinnot 1v + n.4 vuotta
- Kuvataideopinnot 1.vuosi, värin ja muodon perusopinnot 60op, kesto 1 vuosi

HUOM. KUVATAIDEOPINTOIHIN HAKU POIKKEUKSELLISESTI MYÖS 2018 (valintakurssi 4.-8.6.2018)

Puhe- ja draamataideopintojen seuraava 1.vuosi alkaa syksyllä 2019 (haku keväällä 2019).

Luokanopettaja- ja varhaiskasvattajaopintojen haku on kaksiportainen. Hakemukset osoitetaan ensin yleisopintoihin.

Ohje:

Valitse aluksi hakulomakkeen pudotusvalikosta opintosuunta, jolle olet hakemassa.

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Mahdollista yhteydenottoa tai haastatteluajan varaamista varten ilmoita myös puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla lomakkeen lopussa olevaa "lähetä"-nappia.

Lähetämme haastattelukutsut hakuajan päätyttyä. Haastattelut pidetään toukokuun ja kesäkuun alun aikana.

Opintolinja *

Sukunimi *

Etunimet *

Syntymäaika *

Kirjoita muotoon pp.kk.vvvv.

Katuosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Sähköposti

Ylioppilas

Ilmoita valmistumisvuosi.

Ylempi korkeakoulututkinto

Ilmoita tutkinto ja valmistumisvuosi.

Alempi korkeakoulututkinto

Ilmoita tutkinto ja valmistumisvuosi.

Keskiasteen tutkinto/koulutus

Ilmoita tutkinto tai koulutus ja valmistumisvuosi.

Muu koulutus

Ilmoita muu koulutus ja valmistumisvuosi.

Työkokemus

Kirjoita tähän mahdollinen työkokemuksesi, tehtävä, ajankohta ja kesto.

Vapaamuotoinen hakemus *

Vapaamuotoinen hakemus, josta ilmenee lyhyen elämänkerrallisen lisäksi perustelut opintoihin hakeutumiselle.