Lisähaku auki 16.5.-22.8.

Lisähaun hakemukset käsitellään ja opiskelijavalinnat tehdään elokuussa.

Haku on auki seuraaviin koulutusohjelmiin:
- Yleisopinnot / Johdantovuosi steinerpedagogiikkaan  (60 op, kesto 1 vuosi)
- Steinerpedagogiset yleisopinnot / perusopinnot työn ohella  (60 op, kesto 2 vuotta)
- Steinerpäiväkodin varhaiskasvattajan tutkinto  (240 op, kesto yleisopinnot +3 vuotta)
- Steinerkoulun luokanopettajan tutkinto (300 op, kesto: kanditasoinen yleisopinnot + 2 vuotta, jonka jälk. maisteritasoinen +2 vuotta)
- Kuvataideopinnot 1.vuosi, värin ja muodon perusopinnot   (60 op, kesto 1 vuosi)

Lisähaussa kuvataideopintojen valintakurssi pidetään opintojen alkaessa 3.-7.9.2018

Puhe- ja draamataideopintojen seuraava 1.vuosi alkaa syksyllä 2019 (haku keväällä 2019).

Huom. Luokanopettaja- ja varhaiskasvattajakoulutuksiin hakeminen edellyttää hyväksytysti suoritettuja yleisopintoja.

Ohje:

Valitse aluksi hakulomakkeen pudotusvalikosta opintosuunta, jolle olet hakemassa.

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Mahdollista yhteydenottoa tai haastatteluajan varaamista varten ilmoita myös puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla lomakkeen lopussa olevaa "lähetä"-nappia.

Lähetämme haastattelukutsut hakuajan päätyttyä. Haastattelut pidetään kevään haussa toukokuun ja kesäkuun alun aikana, syksyn haussa elokuussa.

Opintolinja *

Sukunimi *

Etunimet *

Syntymäaika *

Kirjoita muotoon pp.kk.vvvv.

Katuosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Sähköposti

Ylioppilas

Ilmoita valmistumisvuosi.

Ylempi korkeakoulututkinto

Ilmoita tutkinto ja valmistumisvuosi.

Alempi korkeakoulututkinto

Ilmoita tutkinto ja valmistumisvuosi.

Keskiasteen tutkinto/koulutus

Ilmoita tutkinto tai koulutus ja valmistumisvuosi.

Muu koulutus

Ilmoita muu koulutus ja valmistumisvuosi.

Työkokemus

Kirjoita tähän mahdollinen työkokemuksesi, tehtävä, ajankohta ja kesto.

Vapaamuotoinen hakemus *

Vapaamuotoinen hakemus, josta ilmenee lyhyen elämänkerrallisen lisäksi perustelut opintoihin hakeutumiselle.