Hakemukset 30.4. mennessä

- Yleisopinnot (luokanopettaja- ja varhaiskasvattajaopintojen 1.vuosi, 60 op)
- Steinerpedagogiset yleisopinnot / perusopinnot työn ohella  (60 op, kesto 2 vuotta)
- Steinerkoulun luokanopettajaopinnot, 1. vaihe (yleisopinnot + 2 vuotta 180 op,
  2. vaiheen haku kolmannen vuoden jälkeen, ks. bit.ly/msnellu)
- Kuvataideopinnot, värin ja muodon perusopinnot (60op kesto 1.vuosi), huom.valintakurssi 3.-7.6.
- Puhe- ja draamataideopinnot (240op, kesto 4vuotta), huom. valintakurssi kesäkuun alussa
- Steinerpedagogiset yleisopinnot / perehtyneisyysopinnot työn ohella (15 op)

Maisteritasoiseen luokanopettajakoulutukseen erillinen haku. Ohjeet tästä linkistä.

Huom.
Suoraan luokanopettaja- ja varhaiskasvattajaopintoihin hakeminen edellyttää hyväksytysti suoritettuja yleisopintoja.

Ohje:

Valitse aluksi hakulomakkeen pudotusvalikosta opintosuunta, jolle olet hakemassa.

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Yhteydenottoa tai haastatteluajan varaamista varten ilmoita myös puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla lomakkeen lopussa olevaa "lähetä"-nappia.

Lähetämme haastattelukutsut hakuajan päätyttyä. Haastattelut pidetään toukokuun ja kesäkuun alun aikana.

Opintolinja *

Sukunimi *

Etunimet *

Syntymäaika *

Kirjoita muotoon pp.kk.vvvv.

Katuosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Sähköposti

Ylioppilas

Ilmoita valmistumisvuosi.

Ylempi korkeakoulututkinto

Ilmoita tutkinto ja valmistumisvuosi.

Alempi korkeakoulututkinto

Ilmoita tutkinto ja valmistumisvuosi.

Keskiasteen tutkinto/koulutus

Ilmoita tutkinto tai koulutus ja valmistumisvuosi.

Muu koulutus

Ilmoita muu koulutus ja valmistumisvuosi.

Työkokemus

Kirjoita tähän mahdollinen työkokemuksesi, tehtävä, ajankohta ja kesto.

Vapaamuotoinen hakemus *

Vapaamuotoinen hakemus, josta ilmenee lyhyen elämänkerrallisen lisäksi perustelut opintoihin hakeutumiselle.